Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5781
Назва: | Удосконалення технології виробництва молока в фермерському господарстві «Сатиренко М. М.» Павлоградського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva moloka v fermerskomu hospodarstvi «Satyrenko M. M.» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Ляшенко, Ангеліна Вікторівна Liashenko, Anhelina Viktorivna |
Ключові слова: | відтворювальна здатність vidtvoriuvalna zdatnist корови korovy годівля корів в період сухостою hodivlia koriv v period sukhostoiu молочна продуктивність molochna produktyvnist |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Ляшенко А. В. Удосконалення технології виробництва молока в фермерському господарстві «Сатиренко М. М.» Павлоградського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Ляшенко Ангеліна Вікторівна ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 84 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5781. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було обґрунтування ефективності типів годівлі корів в період сухостою для підвищення подальшої їх молочної продуктивності та відтворювальної здатності. Metoiu doslidzhen bulo obgruntuvannia efektyvnosti typiv hodivli koriv v period sukhostoiu dlia pidvyshchennia podalshoi yikh molochnoi produktyvnosti ta vidtvoriuvalnoi zdatnosti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5781 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ляшенко А.В..pdf | 733,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.