Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5808
Title: | Удосконалення технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Надія" Дніпропетровського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Nadiia" Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Пономаренко, Аліна Вадимівна Ponomarenko, Alina Vadymivna |
Keywords: | свинарство svynarstvo технології виробництва свинини tekhnolohii vyrobnytstva svynyny первинна переробка свиней pervynna pererobka svynei |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Пономаренко А. В. Удосконалення технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Надія" Дніпропетровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Пономаренко Аліна Вадимівна ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 84 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5808. |
Abstract: | Мета дипломної роботи полягала у вивченні та оптимізації технології виробництва та первинної переробки свиней в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Надія» Дніпропетровського району Дніпропетровської області. Meta dyplomnoi roboty poliahala u vyvchenni ta optymizatsii tekhnolohii vyrobnytstva ta pervynnoi pererobky svynei v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Nadiia» Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5808 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пономаренко А.В..pdf | 657,41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.