Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5812
Title: Удосконалення технології виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh yaiets pry vykorystanni kompleksnoi mineralno-vitaminnoi dobavky v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Soiuz” DAH” m. Kamianske Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Руденко, Юлія Сергіївна
Rudenko, Yuliia Serhiivna
Keywords: птахівництво
ptakhivnytstvo
технологія виробництва харчових яєць
tekhnolohiia vyrobnytstva kharchovykh yaiets
продуктивні характеристики птиці
produktyvni kharakterystyky ptytsi
утримання птиці
utrymannia ptytsi
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Руденко Ю. С. Удосконалення технології виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Руденко Юлія Сергіївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 79 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5812.
Abstract: Метою досліджень було удосконалити технологію виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки «Сальвіт» в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo udoskonalyty tekhnolohiiu vyrobnytstva kharchovykh yaiets pry vykorystanni kompleksnoi mineralno-vitaminnoi dobavky «Salvit» v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Soiuz” DAH” m. Kamianske Dnipropetrovskoi oblasti.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5812
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Руденко Ю.С..pdf1,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.