Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5987
Title: Обмін білків та ферментативна активність у молодняку великої рогатої худоби за впливу міді
Other Titles: Obmin bilkiv ta fermentatyvna aktyvnist u molodniaku velykoi rohatoi khudoby za vplyvu midi
Authors: Милостива, Дар’я Федорівна
Mylostyva, Daria
Keywords: АЛаТ
ALaT
загальній білок
zahalnii bilok
фракції білка
fraktsii bilka
сульфат міді
sulfat midi
молодняк
molodniak
українська м’ясна порода
ukrainska miasna poroda
мікроелементи
mikroelementy
АСаТ
ASaT
Issue Date: 2014
Publisher: Дніпропетровський ДАЕУ
Citation: Милостива Д. Ф. Обмін білків та ферментативна активність у молодняку великої рогатої худоби за впливу міді / Д. Ф. Милостива // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету / Дніпропетровський ДАЕУ. – 2014. – № 2(34). – С. 195-198. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5987.
Abstract: Встановлено, що включення до раціонів молодняку української м’ясної породи неорганічної солі міді сприяє посиленню білоксинтезувальної функції печінки. Це знаходить відображення у підвищенні активності ферментів переамінування, підвищенні рівня загального білка в крові за рахунок глобулінових фракцій. Vstanovleno, shcho vkliuchennia do ratsioniv molodniaku ukrainskoi miasnoi porody neorhanichnoi soli midi spryiaie posylenniu biloksyntezuvalnoi funktsii pechinky. Tse znakhodyt vidobrazhennia u pidvyshchenni aktyvnosti fermentiv pereaminuvannia, pidvyshchenni rivnia zahalnoho bilka v krovi za rakhunok hlobulinovykh fraktsii.
URI: http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/554
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5987
ISSN: 2310-0974
Appears in Collections:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
554-Article Text-1129-1-10-20150520.pdf412,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.