Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/599
Назва: Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства
Інші назви: The analysis and assessment of competitive advantages of dairy enterprises annotation
Автори: Масляєва, Ольга Олександрівна
Maslyaeva, O.O.
Сітковська, Алла Олександрівна
Sitkovska, A.O.
Кравченко, Микола Володимирович
Kravchenko, M.V.
Ключові слова: конкурентоспроможність
competitiveness
методичні підходи
methodological approaches
молокопереробне підприємство
milk processing enterprises
інтегровані системи
integrated system
Дата публікації: 2017
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Масляєва О. О. Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства [Електронний ресурс] / О. О. Масляєва, А. О. Сітковська, М. В. Кравченко // Інфраструктура ринку. – 2017. – № 3. – С. 51-54. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/599
Короткий огляд (реферат): Розвиток інтеграційних процесів у молокопереробному виробництві полягає в поступовому організаційному об’єднанні на паритетних засадах відокремлених різно профільних спеціалізованих виробництв з виробництва сировини, її зберігання, переробка і реалізація споживачам готової продукції, які функціонують в умовах суспільного поділу праці, в єдину інтегровану виробничо-правову структуру. У статті висвітлені теоретичні засади формування конкурентних переваг молокопереробних підприємств. Сформовано методичні підходи щодо управління конкурентоспроможності підприємств. Обґрунтовано організаційно-економічні заходи щодо підвищення конкурентних переваг молокопереробних підприємств. The development of integration processes in the dairy production is the gradual institutional unification on an equal footing separate various specialized industries for the production of raw materials, storage, processing and sale to consumers of finished products, which operate in a social division of labor, into a single, integrated production and the legal structure. The article deals with theoretical bases of formation of competitive advantages of dairy enterprises. Methodical approaches to management of competitiveness of enterprises. Grounded organizational and economic measures to increase competitive advantages of dairy enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): www.market-infr.od.ua/uk/3-2017
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/599
ISSN: 2519-2868
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf240,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.