Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/599
Title: Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства
Other Titles: The analysis and assessment of competitive advantages of dairy enterprises annotation
Authors: Масляєва, Ольга Олександрівна
Maslyaeva, O.O.
Сітковська, Алла Олександрівна
Sitkovska, A.O.
Кравченко, Микола Володимирович
Kravchenko, M.V.
Keywords: конкурентоспроможність
competitiveness
методичні підходи
methodological approaches
молокопереробне підприємство
milk processing enterprises
інтегровані системи
integrated system
Issue Date: 2017
Publisher: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Citation: Масляєва О. О. Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства [Електронний ресурс] / О. О. Масляєва, А. О. Сітковська, М. В. Кравченко // Інфраструктура ринку. – 2017. – № 3. – С. 51-54. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/599
Abstract: Розвиток інтеграційних процесів у молокопереробному виробництві полягає в поступовому організаційному об’єднанні на паритетних засадах відокремлених різно профільних спеціалізованих виробництв з виробництва сировини, її зберігання, переробка і реалізація споживачам готової продукції, які функціонують в умовах суспільного поділу праці, в єдину інтегровану виробничо-правову структуру. У статті висвітлені теоретичні засади формування конкурентних переваг молокопереробних підприємств. Сформовано методичні підходи щодо управління конкурентоспроможності підприємств. Обґрунтовано організаційно-економічні заходи щодо підвищення конкурентних переваг молокопереробних підприємств. The development of integration processes in the dairy production is the gradual institutional unification on an equal footing separate various specialized industries for the production of raw materials, storage, processing and sale to consumers of finished products, which operate in a social division of labor, into a single, integrated production and the legal structure. The article deals with theoretical bases of formation of competitive advantages of dairy enterprises. Methodical approaches to management of competitiveness of enterprises. Grounded organizational and economic measures to increase competitive advantages of dairy enterprises.
URI: www.market-infr.od.ua/uk/3-2017
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/599
ISSN: 2519-2868
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf240,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.