Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6038
Назва: | Використання кормових добавок на основі сухих рослинних жирів у раціонах продуктивної птиці |
Інші назви: | Vykorystannia kormovykh dobavok na osnovi sukhykh roslynnykh zhyriv u ratsionakh produktyvnoi ptytsi |
Автори: | Цап, Світлана Володимирівна Tsap, S. Tsap, Svitlana Tsap, S. V. Tsap, Svitlana V. Tsap, Svitlana Volodymyrivna |
Ключові слова: | продуктивність птиці produktyvnist ptytsi кормові добавки на основі сухих рослинних жирів kormovi dobavky na osnovi sukhykh roslynnykh zhyriv раціони птиці ratsiony ptytsi |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Дніпропетровський ДАУ |
Бібліографічний опис: | Цап С. В. Використання кормових добавок на основі сухих рослинних жирів у раціонах продуктивної птиці / С. В. Цап // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2012. – № 2. – С. 163-166. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6038. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що згодовування сухих рослинних жирів на основі пальмових у складі комбікорму курчат м’ясо-яєчного напряму продуктивності позитивно впливає на збереженість та продуктивність птиці. Vstanovleno, shcho zghodovuvannia sukhykh roslynnykh zhyriv na osnovi palmovykh u skladi kombikormu kurchat miaso-yaiechnoho napriamu produktyvnosti pozytyvno vplyvaie na zberezhenist ta produktyvnist ptytsi. |
Опис: | Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/201 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6038 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
201-Article Text-449-1-10-20140313.PDF | 278,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.