Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6042
Title: Вплив норми висіву та фону живлення на продуктивність сортів гороху в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ім. Б. Хмельницького» Павлоградського району Дніпропетровської області
Other Titles: Vplyv normy vysivu ta fonu zhyvlennia na produktyvnist sortiv horokhu v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «im. B. Khmelnytskoho» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Ворона
О. В.
Vorona
O. V.
Keywords: грунт
hrunt
горох
horokh
сорти
sorty
добрива
dobryva
норма висіву
norma vysivu
врожайність
vrozhainist
охорона праці
okhorona pratsi
ефективність
efektyvnist
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Ворона О.В. Вплив норми висіву та фону живлення на продуктивність сортів гороху в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ім. Б. Хмельницького» Павлоградського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 201, Агрономія / О. В. Ворона ; наук. кер. П. В. Волох ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. загального землеробства та ґрунтознавства. – Дніпро, 2022. – 75 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6042
Abstract: Проведені дослідження дозволяють рекомендувати виробництву оптимальні для даної ґрунтово-кліматичної зони прийоми обробітку гороху, що забезпечують високу продуктивність культури та максимальну економічну ефективність. Provedeni doslidzhennia dozvoliaiut rekomenduvaty vyrobnytstvu optymalni dlia danoi gruntovo-klimatychnoi zony pryiomy obrobitku horokhu, shcho zabezpechuiut vysoku produktyvnist kultury ta maksymalnu ekonomichnu efektyvnist.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6042
Appears in Collections:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ворона О.В..pdf299,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.