Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6043
Назва: | Вплив строків сівби на врожайність пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Орхідея» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Vplyv strokiv sivby na vrozhaynistʹ pshenytsi ozymoyi v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Orkhideya» Dniprovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti |
Автори: | Сніпич, А.А. Snipych, А. |
Ключові слова: | грунт soil пшениця озима winter wheat строк сівби sowing period врожайність yield охорона праці labor protection |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Сніпич А.А.Вплив строків сівби на врожайність пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Орхідея» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер.дипломна робота:201,Агрономія/ Сніпич А.А. ; наук. керівник Козечко В.І.;Дніпровський держ. аграрно-економічний ун-т, Агрономічний ф-т, Каф.загального землеробства та ґрунтознавства .-Дніпро,2021.-69 с. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6043 |
Короткий огляд (реферат): | В дипломній роботі зазначено, що в середньому за 3 роки досліджень найвищу продуктивність сформували рослини висіяні 30 вересня – 4,74 т/га і 20 вересня 4,46 т/га, більш ранні 10 вересня – 3,84 та пізні 10 жовтня – 4,29 т/га сформували меншу зернову продуктивність.V dyplomniy roboti zaznacheno, shcho v serednʹomu za 3 roky doslidzhenʹ nayvyshchu produktyvnistʹ sformuvaly roslyny vysiyani 30 veresnya – 4,74 t/ha i 20 veresnya 4,46 t/ha, bilʹsh ranni 10 veresnya – 3,84 ta pizni 10 zhovtnya – 4,29 t/ha sformuvaly menshu zernovu produktyvnistʹ. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6043 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Snipich (pdf.io).pdf | 257,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.