Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6044
Title: Особливості формування урожайності гібридів кукурудзи в умовах фермерського господарства «Волошин» Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Osoblyvosti formuvannia urozhainosti hibrydiv kukurudzy v umovakh fermerskoho hospodarstva «Voloshyn» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Волошин
Ярослав Геннадійович
Voloshyn
Yaroslav Hennadiiovych
Keywords: формування урожайності
formuvannia urozhainosti
гібриди кукурудзи
hibrydy kukurudzy
врожайність кукурудзи
vrozhainist kukurudzy
продуктивність кукурудзи
produktyvnist kukurudzy
вирощування кукурудзи
vyroshchuvannia kukurudzy
абіотичні фактори
abiotychni faktory
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Волошин Я. Г. Особливості формування урожайності гібридів кукурудзи в умовах фермерського господарства «Волошин» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 201, Агрономія / Ярослав Геннадійович Волошин ; наук. кер. Г. В. Кирсанова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т.. Ф-т агрономічний, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2022. – 57 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6044
Abstract: Наукова новизна одержаних результатів. Удосконалено технологію вирощування кукурудзи в умовах фермерського господарства «Волошин» Дніпровського району за рахунок визначення найбільш адаптованих та урожайних гібридів кукурудзи. Naukova novyzna oderzhanykh rezultativ. Udoskonaleno tekhnolohiiu vyroshchuvannia kukurudzy v umovakh fermerskoho hospodarstva «Voloshyn» Dniprovskoho raionu za rakhunok vyznachennia naibilsh adaptovanykh ta urozhainykh hibrydiv kukurudzy.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6044
Appears in Collections:Кафедра рослинництва . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волошин Я.Г..pdf663,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.