Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6047
Title: Вдосконалення елементів технології вирощування пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Присамар`є» Новомосковського району Дніпропетровської області
Other Titles: Vdoskonalennia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia pshenytsi ozymoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Prysamar`ie» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Гілічук, Олександр Анатолійович
Hilichuk, Oleksandr Anatoliiovych
Keywords: пшениця
pshenytsia
сорт
sort
біопрепарат
biopreparat
попередник
poperednyk
тривалість фази
tryvalist fazy
вологість грунту
volohist hruntu
структура урожаю
struktura urozhaiu
урожайність
urozhainist
вміст білка
vmist bilka
умовно-чистий прибуток
umovno-chystyi prybutok
рентабельність
rentabelnist
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Гілічук О. А. Вдосконалення елементів технології вирощування пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Присамар`є» Новомосковського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 201, Агрономія / Олександр Анатолійович Гілічук ; наук. кер. В. І. Горщар ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. - Дніпро, 2022. – 67 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6047
Abstract: В роботі наведено аналіз системи землеробства в цілому по господарству, а також досліджується вплив зазначених факторів на ріст, розвиток, урожайність пшениці озимої. V roboti navedeno analiz systemy zemlerobstva v tsilomu po hospodarstvu, a takozh doslidzhuietsia vplyv zaznachenykh faktoriv na rist, rozvytok, urozhainist pshenytsi ozymoi.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6047
Appears in Collections:Кафедра рослинництва . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гілічук О.А..pdf510,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.