Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6114
Title: Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів
Other Titles: Osoblyvosti provedennia mikrostrukturnoho doslidzhennia miasnykh vyrobiv
Authors: Єсіна, Елеонора В’ячеславівна
Iesina, E. V.
Yesina, E. V.
Yesina, E.
Марценюк, І. В.
Martseniuk, I. V.
Keywords: контроль якості м’ясних виробів
kontrol yakosti miasnykh vyrobiv
мікроструктурне дослідження
mikrostrukturne doslidzhennia
м’ясні вироби
miasni vyroby
Issue Date: 2010
Publisher: Дніпропетровський ДАУ
Citation: Єсіна Е. В. Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів / Е. В. Єсіна, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2010. – № 1. – С. 114-119. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114.
Abstract: Встановлено, що мікроструктурне дослідження м’ясних продуктів може проводитись експрес-методом, прискореним і звичайним методом. Застосування експрес-методу пріоритетне у виробничих умовах. При виготовленні препаратів звичайним методом тривалість перебування зразків м’ясних виробів у спирт-ксилолі, ксилолі і ксилолі ІІ різна. Vstanovleno, shcho mikrostrukturne doslidzhennia miasnykh produktiv mozhe provodytys ekspres-metodom, pryskorenym i zvychainym metodom. Zastosuvannia ekspres-metodu priorytetne u vyrobnychykh umovakh. Pry vyhotovlenni preparativ zvychainym metodom tryvalist perebuvannia zrazkiv miasnykh vyrobiv u spyrt-ksyloli, ksyloli i ksyloli II rizna.
Description: Єсіна Елеонора В’ячеславівна http://orcid.org/0000-0003-3867-4118
URI: http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/365
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114
Appears in Collections:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
365-Article Text-753-1-10-20141130.pdf318,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.