Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6114
Title: | Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів |
Other Titles: | Osoblyvosti provedennia mikrostrukturnoho doslidzhennia miasnykh vyrobiv |
Authors: | Єсіна, Елеонора В’ячеславівна Iesina, E. V. Yesina, E. V. Yesina, E. Марценюк, І. В. Martseniuk, I. V. |
Keywords: | контроль якості м’ясних виробів kontrol yakosti miasnykh vyrobiv мікроструктурне дослідження mikrostrukturne doslidzhennia м’ясні вироби miasni vyroby |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Дніпропетровський ДАУ |
Citation: | Єсіна Е. В. Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів / Е. В. Єсіна, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2010. – № 1. – С. 114-119. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114. |
Abstract: | Встановлено, що мікроструктурне дослідження м’ясних продуктів може проводитись експрес-методом, прискореним і звичайним методом. Застосування експрес-методу пріоритетне у виробничих умовах. При виготовленні препаратів звичайним методом тривалість перебування зразків м’ясних виробів у спирт-ксилолі, ксилолі і ксилолі ІІ різна. Vstanovleno, shcho mikrostrukturne doslidzhennia miasnykh produktiv mozhe provodytys ekspres-metodom, pryskorenym i zvychainym metodom. Zastosuvannia ekspres-metodu priorytetne u vyrobnychykh umovakh. Pry vyhotovlenni preparativ zvychainym metodom tryvalist perebuvannia zrazkiv miasnykh vyrobiv u spyrt-ksyloli, ksyloli i ksyloli II rizna. |
Description: | Єсіна Елеонора В’ячеславівна http://orcid.org/0000-0003-3867-4118 |
URI: | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/365 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114 |
Appears in Collections: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
365-Article Text-753-1-10-20141130.pdf | 318,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.