Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6152
Title: Вплив обробітку грунту та удобрення на ріст і розвиток рослин спаржі в умовах господарства фізичної особи підприємця «Павлік Максим» Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Vplyv obrobitku hruntu ta udobrennia na rist i rozvytok roslyn sparzhi v umovakh hospodarstva fizychnoi osoby pidpryiemtsia «Pavlik Maksym» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Павлік, Максим Володимирович
Pavlik, Maksym Volodymyrovych
Keywords: спаржа
sparzha
обробіток ґрунту
obrobitok gruntu
економічна ефективність
ekonomichna efektyvnist
охорона праці
okhorona pratsi
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Павлік М. В. Вплив обробітку грунту та удобрення на ріст і розвиток рослин спаржі в умовах господарства фізичної особи підприємця «Павлік Максим» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 201, Агрономія / Максим Володимирович Павлік ; наук. кер. О. І. Цилюрик ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва . – Дніпро, 2022. – 58 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6152
Abstract: На основі детального аналізу проведених досліджень встановлено суттєвий влив різних способів основного обробітку ґрунту та удобрення на агрофізичний стан грунту, ріст і розвиток рослин та урожайність спаржі і економічну ефективність її вирощування. Na osnovi detalnoho analizu provedenykh doslidzhen vstanovleno suttievyi vlyv riznykh sposobiv osnovnoho obrobitku gruntu ta udobrennia na ahrofizychnyi stan hruntu, rist i rozvytok roslyn ta urozhainist sparzhi i ekonomichnu efektyvnist yii vyroshchuvannia.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6152
Appears in Collections:Кафедра рослинництва . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Павлік М.В..pdf1,29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.