Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6162
Title: Вплив рівня мінерального живлення на урожайність нуту в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Шестірня» Криворізького району Дніпропетровської області
Other Titles: Vplyv rivnia mineralnoho zhyvlennia na urozhainist nutu v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Shestirnia» Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Подолянюк, Валерія Максимівна
Podolianiuk, Valeriia Maksymivna
Keywords: нут
nut
сорт
sort
мінеральні добрива
mineralni dobryva
урожайність
urozhainist
охорона праці
okhorona pratsi
економічна ефективність
ekonomichna efektyvnist
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Подолянюк В. М. Вплив рівня мінерального живлення на урожайність нуту в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Шестірня» Криворізького району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 201, Агрономія / Валерія Максимівна Подолянюк ; наук. кер. О. В. Бондаренко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва . – Дніпро, 2022. – 51 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6162
Abstract: Після досліджень, їх аналізу та перевірки у господарстві рекомендовано високоврожайні сорти нуту. Результати досліджень дипломної роботи пройшли виробничу перевірку в умовах господарства і результати апробовані у товаристві з обмеженою відповідальністю «Шестірня» на площі 60 га. Pislia doslidzhen, yikh analizu ta perevirky u hospodarstvi rekomendovano vysokovrozhaini sorty nutu. Rezultaty doslidzhen dyplomnoi roboty proishly vyrobnychu perevirku v umovakh hospodarstva i rezultaty aprobovani u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Shestirnia» na ploshchi 60 ha.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6162
Appears in Collections:Кафедра рослинництва . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Подолянюк В.М..pdf249,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.