Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6304| Title: | Оптимізація технології виробництва курячих яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Марганецька Птахофабрика» Нікопольського району Дніпропетровської області |
| Other Titles: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva kuriachykh yaiets v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Marhanetska Ptakhofabryka» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
| Authors: | Гончар, А. Ю. Honchar, A. Yu. |
| Keywords: | зерна сорго у комікормах zerna sorho u komikormakh годівля курей-несучок hodivlia kurei-nesuchok підвищення яєчної продуктивності pidvyshchennia yaiechnoi produktyvnosti комбікорми для птиці kombikormy dlia ptytsi |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
| Citation: | Гончар А. Ю. Оптимізація технології виробництва курячих яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Марганецька Птахофабрика» Нікопольського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Гончар А. Ю. ; наук. керівник Мусіч О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2022. – 52 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6304. |
| Abstract: | Метою досліджень було визначення ефективного використання зерна сорго замість зерна кукурудзи у складі комбікорму в годівлі курей-несучок для підвищення яєчної продуктивності. Metoiu doslidzhen bulo vyznachennia efektyvnoho vykorystannia zerna sorho zamist zerna kukurudzy u skladi kombikormu v hodivli kurei-nesuchok dlia pidvyshchennia yaiechnoi produktyvnosti. |
| URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6304 |
| Appears in Collections: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Гончар А.Ю..pdf | 478,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
