Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6437
Назва: Шляxи удocкoнaлeння дiяльнocтi пiдпpиємств з виробництва пpoдукції свинарства
Інші назви: Ways of activity improvement of the enterprises for manufacture of pork products
Автори: Кобернюк, Сергій Олександрович
Koderniuk, Serhii
Ключові слова: свинарство
pig breeding
виpo6ництвo
production
мapкeтинг
marketing
з6yт пpoдyкцiï cвинapcтвa
sales of pork products
Дата публікації: 2017
Видавництво: ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»
Бібліографічний опис: Кобернюк С. О. Шляxи удocкoнaлeння дiяльнocтi пiдпpиємств з виробництва пpoдукції свинарства / С. О. Кобернюк // Економічний простір – 2017. ‒ № 118. ‒ С. 185-195. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6437
Короткий огляд (реферат): Наведено характеристику стану та перспективи розвитку свинарства. Детально описано і проаналізовано показники економічної ефективності виробництва свинини за різних форм господарювання, особливості вирощування та відгодівлі свиней на рівні сільськогосподарських підприємств. Запропоновано стратегію розвитку сільськогосподарського підприємства на основі оптимального ресурсозабезпечення, нарощування та поліпшення породного складу поголів’я, збалансування кормових раціонів, впровадження науково обґрунтованих систем ведення виробництва продукції свинарства. In the article the problem of improvement of the enterprises for manufacture of pork products is described. The ways of perfection are proposed. An attempt was made to develop the concept (model) of the marketing of pig enterprises as one of the increasing ways of the profitability and efficiency of pig farms. The article focuses on modern intensive pig production, which qualitatively changes the nature of the activities in primary production, makes the operator of an industrial worker who has a narrow specialization related to service specific groups of animals and uses high-tech equipment. A feature of modern production is the high level of process automation that allows the operator to focus on serving animals. However, the number of technological operations (feeding, maintenance of microclimate, illumination, etc.) requires knowledge and skills with a simple setup and adjustment of equipment. Industrial pig production is a production with a hard rhythm, the strict cyclicity of individual processes, high labor intensity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2017_118_19
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6437
ISSN: ISSN 2224-6282 ISSNe 2224-6290
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття 3.pdf201,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.