Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6481
Title: | Удосконалення технології виробництва харчових яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпропетровська» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh yaiets v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Dnipropetrovska» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Горб, Анастасія Іванівна Horb, Anastasiia Ivanivna |
Keywords: | несучість курей nesuchist kurei птахопідприємства ptakhopidpryiemstva виробництво харчових яєць vyrobnytstvo kharchovykh yaiets «Вітатон» «Vitaton» |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Горб А. І. Удосконалення технології виробництва харчових яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпропетровська» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Горб Анастасія Іванівна ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6481. |
Abstract: | Метою дипломною роботи було вивчення ефективності використання вітатону в складі комбікормів для товарного стада курей-несучок кросу “Ломанн ЛСЛ-Класік”. Metoiu dyplomnoiu roboty bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia vitatonu v skladi kombikormiv dlia tovarnoho stada kurei-nesuchok krosu “Lomann LSL-Klasik”. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6481 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Горб А.І..pdf | 584,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.