Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6481
Title: Удосконалення технології виробництва харчових яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпропетровська» Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh yaiets v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Dnipropetrovska» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Горб, Анастасія Іванівна
Horb, Anastasiia Ivanivna
Keywords: несучість курей
nesuchist kurei
птахопідприємства
ptakhopidpryiemstva
виробництво харчових яєць
vyrobnytstvo kharchovykh yaiets
«Вітатон»
«Vitaton»
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Горб А. І. Удосконалення технології виробництва харчових яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпропетровська» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Горб Анастасія Іванівна ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6481.
Abstract: Метою дипломною роботи було вивчення ефективності використання вітатону в складі комбікормів для товарного стада курей-несучок кросу “Ломанн ЛСЛ-Класік”. Metoiu dyplomnoiu roboty bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia vitatonu v skladi kombikormiv dlia tovarnoho stada kurei-nesuchok krosu “Lomann LSL-Klasik”.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6481
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Горб А.І..pdf584,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.