Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6484
Title: Оптимізація технології годівлі курей-несучек в приватній виробничій фірмі «Агроцентр» Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Optymizatsiia tekhnolohii hodivli kurei-nesuchek v pryvatnii vyrobnychii firmi «Ahrotsentr» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Заремба, Максим Олександрович
Zaremba, Maksym Oleksandrovych
Keywords: якісні показники яєць
yakisni pokaznyky yaiets
кури-несучки
kury-nesuchky
технології утримання птиці
tekhnolohii utrymannia ptytsi
комбікорми для курей-несучок
kombikormy dlia kurei-nesuchok
кормові добавки
kormovi dobavky
продуктивні якості
produktyvni yakosti
перетравність поживних речовин
peretravnist pozhyvnykh rechovyn
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Заремба М. О. Оптимізація технології годівлі курей-несучек в приватній виробничій фірмі «Агроцентр» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Заремба Максим Олександрович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6484.
Abstract: Метою досліджень було встановити вплив різної кількості біологічно-активних добавок на продуктивні та обмінні процеси курей-несучок. Metoiu doslidzhen bulo vstanovyty vplyv riznoi kilkosti biolohichno-aktyvnykh dobavok na produktyvni ta obminni protsesy kurei-nesuchok.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6484
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Заремба М.О..pdf592,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.