Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6484
Title: | Оптимізація технології годівлі курей-несучек в приватній виробничій фірмі «Агроцентр» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Optymizatsiia tekhnolohii hodivli kurei-nesuchek v pryvatnii vyrobnychii firmi «Ahrotsentr» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Заремба, Максим Олександрович Zaremba, Maksym Oleksandrovych |
Keywords: | якісні показники яєць yakisni pokaznyky yaiets кури-несучки kury-nesuchky технології утримання птиці tekhnolohii utrymannia ptytsi комбікорми для курей-несучок kombikormy dlia kurei-nesuchok кормові добавки kormovi dobavky продуктивні якості produktyvni yakosti перетравність поживних речовин peretravnist pozhyvnykh rechovyn |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Заремба М. О. Оптимізація технології годівлі курей-несучек в приватній виробничій фірмі «Агроцентр» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Заремба Максим Олександрович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6484. |
Abstract: | Метою досліджень було встановити вплив різної кількості біологічно-активних добавок на продуктивні та обмінні процеси курей-несучок. Metoiu doslidzhen bulo vstanovyty vplyv riznoi kilkosti biolohichno-aktyvnykh dobavok na produktyvni ta obminni protsesy kurei-nesuchok. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6484 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Заремба М.О..pdf | 592,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.