Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6492
Title: | Сезонні зміни якості молока в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» місто Павлоград |
Other Titles: | Sezonni zminy yakosti moloka v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochnyi Dim» misto Pavlohrad |
Authors: | Мурчич, Владислав Миколайович Murchych, Vladyslav Mykolaiovych |
Keywords: | сезонні зміни якісних показників заготівельного молока sezonni zminy yakisnykh pokaznykiv zahotivelnoho moloka аналіз сезонних змін якості молока analiz sezonnykh zmin yakosti moloka технології виробництва молочної продукції tekhnolohii vyrobnytstva molochnoi produktsii |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Мурчич В. М. Сезонні зміни якості молока в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» місто Павлоград : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Мурчич Владислав Миколайович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 69 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6492. |
Abstract: | Метою дипломної роботи був аналіз сезонних змін якості молока та пошук шляхів удосконалення технології виробництва молока УВТ в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» м. Павлоград Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty buv analiz sezonnykh zmin yakosti moloka ta poshuk shliakhiv udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva moloka UVT v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochnyi Dim» m. Pavlohrad Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6492 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мурчич В.М..pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.