Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6494
Назва: Оптимізація технології виробництва молока в фермерському господарстві «Агрофірма Чумак» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka v fermerskomu hospodarstvi «Ahrofirma Chumak» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Нечай, Галина Анатоліївна
Nechai, Halyna Anatoliivna
Ключові слова: раціони дійних корів
ratsiony diinykh koriv
використання сорбенту «Токсисорб»
vykorystannia sorbentu «Toksysorb»
відтворювальні якості корів
vidtvoriuvalni yakosti koriv
ефективність згодовування сорбенту
efektyvnist zghodovuvannia sorbentu
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Нечай Г. А. Оптимізація технології виробництва молока в фермерському господарстві «Агрофірма Чумак» Кам’янського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Нечай Галина Анатоліївна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 63 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6494.
Короткий огляд (реферат): Метою проведених досліджень було вивчити в умовах фермерського господарства «Агрофірма Чумак» Кам’янського району Дніпропетровської області ефективність використання сорбенту «Токсисорб» в раціонах дійних корів, складених з кормів місцевого виробництва, для підвищення молочної продуктивності та якості молока. Metoiu provedenykh doslidzhen bulo vyvchyty v umovakh fermerskoho hospodarstva «Ahrofirma Chumak» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti efektyvnist vykorystannia sorbentu «Toksysorb» v ratsionakh diinykh koriv, skladenykh z kormiv mistsevoho vyrobnytstva, dlia pidvyshchennia molochnoi produktyvnosti ta yakosti moloka.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6494
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нечай Г.А..pdf552,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.