Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6500
Title: | Ефективність використання «Лактіну» в годівлі бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Efektyvnist vykorystannia «Laktinu» v hodivli broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Пінчук, Валерій Віталійович Pinchuk, Valerii Vitaliiovych |
Keywords: | технології вирощування бройлерів tekhnolohii vyroshchuvannia broileriv раціони бройлерів ratsiony broileriv біологічно активна добавка “Лактін” biolohichno aktyvna dobavka “Laktin” продуктивність курчат-бройлерів produktyvnist kurchat-broileriv |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Пінчук В. В. Ефективність використання «Лактіну» в годівлі бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Пінчук Валерій Віталійович ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2022. – 56 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6500. |
Abstract: | Метою проведення експерименту було вивчення та встановлення ефективності згодовування у раціонах бройлерів біологічно активної добавки “Лактін”. Metoiu provedennia eksperymentu bulo vyvchennia ta vstanovlennia efektyvnosti zghodovuvannia u ratsionakh broileriv biolohichno aktyvnoi dobavky “Laktin”. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6500 |
Appears in Collections: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пінчук В.В..pdf | 581,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.