Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6501
Title: | Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahroind» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Порох, Валерія Ігорівна Porokh, Valeriia Ihorivna |
Keywords: | токсико-біологічна оцінка toksyko-biolohichna otsinka технології утримання та годівлі молодняку свиней tekhnolohii utrymannia ta hodivli molodniaku svynei продуктивні якості свиней produktyvni yakosti svynei морфологічні та біохімічні показники крові morfolohichni ta biokhimichni pokaznyky krovi мікробіологічні показники mikrobiolohichni pokaznyky |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Порох В. І. Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Порох Валерія Ігорівна ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 58 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501. |
Abstract: | Метою роботи було дослідити показники якості та безпечності м’яса свиней при застосування у годівлі молодняку свиней ВМД. Metoiu roboty bulo doslidyty pokaznyky yakosti ta bezpechnosti miasa svynei pry zastosuvannia u hodivli molodniaku svynei VMD. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Порох В.І..pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.