Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6501
Title: Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahroind» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Порох, Валерія Ігорівна
Porokh, Valeriia Ihorivna
Keywords: токсико-біологічна оцінка
toksyko-biolohichna otsinka
технології утримання та годівлі молодняку свиней
tekhnolohii utrymannia ta hodivli molodniaku svynei
продуктивні якості свиней
produktyvni yakosti svynei
морфологічні та біохімічні показники крові
morfolohichni ta biokhimichni pokaznyky krovi
мікробіологічні показники
mikrobiolohichni pokaznyky
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Порох В. І. Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Порох Валерія Ігорівна ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 58 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501.
Abstract: Метою роботи було дослідити показники якості та безпечності м’яса свиней при застосування у годівлі молодняку свиней ВМД. Metoiu roboty bulo doslidyty pokaznyky yakosti ta bezpechnosti miasa svynei pry zastosuvannia u hodivli molodniaku svynei VMD.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порох В.І..pdf1,11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.