Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6502| Title: | Вплив біологічно активних речовин на якісні показники м’яса каченят в селянському (фермерському) господарстві «Юр’ївське» Новомосковського району Дніпропетровська область |
| Other Titles: | Vplyv biolohichno aktyvnykh rechovyn na yakisni pokaznyky miasa kacheniat v selianskomu (fermerskomu) hospodarstvi «Iurivske» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovska oblast |
| Authors: | Приходько, В. О. Prykhodko, V. O. |
| Keywords: | витрати корму vytraty kormu годівля каченят-бройлерів hodivlia kacheniat-broileriv каченята-бройлери kacheniata-broilery БАД "NUTRILAITE Вітамін С плюс" BAD "NUTRILAITE Vitamin S plius" |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
| Citation: | Приходько В. О. Вплив біологічно активних речовин на якісні показники м’яса каченят в селянському (фермерському) господарстві «Юр’ївське» Новомосковського району Дніпропетровська область : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Приходько В. О. ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 52 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6502. |
| Abstract: | Метою роботи було вивчення впливу на продуктивні і якісні показники м’яса за використання БАД «NUTRILAITE Вітамін С плюс» в годівлі каченят-бройлерів. Metoiu roboty bulo vyvchennia vplyvu na produktyvni i yakisni pokaznyky miasa za vykorystannia BAD «NUTRILAITE Vitamin S plius» v hodivli kacheniat-broileriv. |
| URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6502 |
| Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Приходько В.О..pdf | 542,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
