Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6505
Назва: Оптимізація технології виробництва молока корів в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv v silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipro-N» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Сайродінова, Валерія Валеріївна
Sairodinova, Valeriia Valeriivna
Ключові слова: дійні корови
diini korovy
ферментно-пробіотичний препарат «Целобактерин»
fermentno-probiotychnyi preparat «Tselobakteryn»
молочна продуктивність корів
molochna produktyvnist koriv
якість молока
yakist moloka
годівля корів
hodivlia koriv
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Сайродінова В. В. Оптимізація технології виробництва молока корів в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Сайродінова Валерія Валеріївна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6505.
Короткий огляд (реферат): Практичне значення роботи в тому, що експериментально доведено економічну доцільність використання препарату «Целобактерин», виявлено додаткові резерви підвищення молочної продуктивності корів, якісних показників та властивостей молока. Praktychne znachennia roboty v tomu, shcho eksperymentalno dovedeno ekonomichnu dotsilnist vykorystannia preparatu «Tselobakteryn», vyiavleno dodatkovi rezervy pidvyshchennia molochnoi produktyvnosti koriv, yakisnykh pokaznykiv ta vlastyvostei moloka.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6505
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сайродінова В.В..pdf513,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.