Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6508
Назва: Оптимізація годівлі молодняку гусей в товаристві з обмеженою відповідальності “Племптахокомбінат “Запорізький” Пологівського району Запорізької області
Інші назви: Optymizatsiia hodivli molodniaku husei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnosti “Plemptakhokombinat “Zaporizkyi” Polohivskoho raionu Zaporizkoi oblasti
Автори: Шинкаренко, Роман Володимирович
Shynkarenko, Roman Volodymyrovych
Ключові слова: кормової добавки “Біо-Сорб-С”
kormovoi dobavky “Bio-Sorb-S”
продуктивні якості
produktyvni yakosti
перетравність поживних речовин
peretravnist pozhyvnykh rechovyn
органолептичні показники
orhanoleptychni pokaznyky
динаміка живої маси гусят-бройлерів
dynamika zhyvoi masy husiat-broileriv
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Шинкаренко Р. В. Оптимізація годівлі молодняку гусей в товаристві з обмеженою відповідальності “Племптахокомбінат “Запорізький” Пологівського району Запорізької області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шинкаренко Роман Володимирович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 64 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6508.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було вивчення продуктивності гусей при використанні кормової добавки “Біо-Сорб-С”. Metoiu roboty bulo vyvchennia produktyvnosti husei pry vykorystanni kormovoi dobavky “Bio-Sorb-S”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6508
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шинкаренко Р.В..pdf651,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.