Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6508
Назва: | Оптимізація годівлі молодняку гусей в товаристві з обмеженою відповідальності “Племптахокомбінат “Запорізький” Пологівського району Запорізької області |
Інші назви: | Optymizatsiia hodivli molodniaku husei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnosti “Plemptakhokombinat “Zaporizkyi” Polohivskoho raionu Zaporizkoi oblasti |
Автори: | Шинкаренко, Роман Володимирович Shynkarenko, Roman Volodymyrovych |
Ключові слова: | кормової добавки “Біо-Сорб-С” kormovoi dobavky “Bio-Sorb-S” продуктивні якості produktyvni yakosti перетравність поживних речовин peretravnist pozhyvnykh rechovyn органолептичні показники orhanoleptychni pokaznyky динаміка живої маси гусят-бройлерів dynamika zhyvoi masy husiat-broileriv |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Шинкаренко Р. В. Оптимізація годівлі молодняку гусей в товаристві з обмеженою відповідальності “Племптахокомбінат “Запорізький” Пологівського району Запорізької області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шинкаренко Роман Володимирович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 64 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6508. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було вивчення продуктивності гусей при використанні кормової добавки “Біо-Сорб-С”. Metoiu roboty bulo vyvchennia produktyvnosti husei pry vykorystanni kormovoi dobavky “Bio-Sorb-S”. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6508 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шинкаренко Р.В..pdf | 651,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.