Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6598
Title: | Мікроструктурне дослідження свинини, що реалізується на ринках Дніпропетровської області |
Other Titles: | Mikrostrukturne doslidzhennia svynyny, shcho realizuietsia na rynkakh Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Лєщова, Марина Олексіївна Lieshchova, M. O. Lieshchova, M. А. Lieshchova, M. Lieshchova, Maryna Lieshchova, Marina Строценко, І. В. Strotsenko, I. V. |
Keywords: | мікроструктурне дослідження м’яса mikrostrukturne doslidzhennia miasa м’ясо miaso дослідження свинини doslidzhennia svynyny |
Issue Date: | Jun-2022 |
Publisher: | Поліський нац. ун-т |
Citation: | Лєщова М. О. Мікроструктурне дослідження свинини, що реалізується на ринках Дніпропетровської області / М. О. Лєщова, І. В. Строценко // Ветеринарна медицина: сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та продовольчої безпеки: Всеукраїн. наук.-практ. інтернет-конф. ( Житомир, 9-10 черв. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир, 2022. – С. 58-60. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6598. |
Abstract: | За допомогою мікроструктурного методу можна встановити свіжість, стадію дозрівання та ознаки замороження м’яса, а також визначити відсоткове співвідношення окремих тканин з яких воно побудовано. На Петриківському ринку реалізується свіже, незаморожене, переважно дозріле м’ясо. Za dopomohoiu mikrostrukturnoho metodu mozhna vstanovyty svizhist, stadiiu dozrivannia ta oznaky zamorozhennia miasa, a takozh vyznachyty vidsotkove spivvidnoshennia okremykh tkanyn z yakykh vono pobudovano. Na Petrykivskomu rynku realizuietsia svizhe, nezamorozhene, perevazhno dozrile miaso. |
Description: | Лєщова Марина Олексіївна http://orcid.org/0000-0002-4251-4152 |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6598 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 09-10.06.2022-58-60.pdf | 339,29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.