Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6752
Title: | Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів зворотно-поступального робочого органу подрібнювача кормів |
Other Titles: | Obgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv zvorotno-postupalnoho robochoho orhanu podribniuvacha kormiv |
Authors: | Ватченко, Артем Русланович Vatchenko, Artem Ruslanovych |
Keywords: | корми kormy подрібнювач podribniuvach фактори faktory критерії kryterii дослідження doslidzhennia ефективність efektyvnist |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Ватченко А. Р. Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів зворотно-поступального робочого органу подрібнювача кормів : магістер. дипломна робота : 208, Агроінженерія / Артем Русланович Ватченко ; наук. кер. Ельчин Бахтияр огли Алієв ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. механізації виробничих процесів у тваринництві. – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6752 |
Abstract: | Представлено будову і принцип роботи подрібнювача концентрованих кормів. В результаті експериментальних досліджень проведено оцінку впливу параметрів подрібнювача на процес подрібнення. Приведено техніко-економічне обґрунтування розробленого подрібнювача. Predstavleno budovu i pryntsyp roboty podribniuvacha kontsentrovanykh kormiv. V rezultati eksperymentalnykh doslidzhen provedeno otsinku vplyvu parametriv podribniuvacha na protses podribnennia. Pryvedeno tekhniko-ekonomichne obgruntuvannia rozroblenoho podribniuvacha. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6752 |
Appears in Collections: | Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ватченко А.Р..pdf | 7,08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.