Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6759
Title: Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi ta zastosuvannia yoho pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv
Authors: Антоненко, Вікторія Артемівна
Antonenko, Viktoriia Artemivna
Keywords: пшениця
pshenytsia
зерно
zerno
пророщування
proroshchuvannia
ферменти
fermenty
харчові речовини
kharchovi rechovyny
технологія
tekhnolohiia
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Антоненко В. А. Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів: магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Вікторія Артемівна Антоненко ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6759
Abstract: Мета дослідження – обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці для розширення асортименту дієтичних продуктів, і подальшого їх застосування в хлібопекарській промисловості. Meta doslidzhennia – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi dlia rozshyrennia asortymentu diietychnykh produktiv, i podalshoho yikh zastosuvannia v khlibopekarskii promyslovosti.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6759
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Антоненко В.А..pdf1,36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.