Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6759
Title: | Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi ta zastosuvannia yoho pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv |
Authors: | Антоненко, Вікторія Артемівна Antonenko, Viktoriia Artemivna |
Keywords: | пшениця pshenytsia зерно zerno пророщування proroshchuvannia ферменти fermenty харчові речовини kharchovi rechovyny технологія tekhnolohiia |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Антоненко В. А. Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів: магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Вікторія Артемівна Антоненко ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6759 |
Abstract: | Мета дослідження – обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці для розширення асортименту дієтичних продуктів, і подальшого їх застосування в хлібопекарській промисловості. Meta doslidzhennia – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi dlia rozshyrennia asortymentu diietychnykh produktiv, i podalshoho yikh zastosuvannia v khlibopekarskii promyslovosti. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6759 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Антоненко В.А..pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.