Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6760
Title: | Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii hrechanoho solodu ta solodovykh ekstraktiv dlia vyrobnytstva kvasu |
Authors: | Безжовча, Дар’я Олександрівна Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna |
Keywords: | гречка hrechka солод solod солодовий концентрат solodovyi kontsentrat квас kvas дослідження doslidzhennia технологія tekhnolohiia сировина syrovyna |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Безжовча Д. О. Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Дар’я Олександрівна Безжовча ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 65 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6760 |
Abstract: | Мета роботи – обґрунтування технології гречаного солоду і порошкоподібних солодових екстрактів для виробництва квасу функціонального призначення. Meta roboty – obgruntuvannia tekhnolohii hrechanoho solodu i poroshkopodibnykh solodovykh ekstraktiv dlia vyrobnytstva kvasu funktsionalnoho pryznachennia. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6760 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Безжовча Д.О..pdf | 913,43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.