Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6761
Title: | Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання |
Other Titles: | Obgruntuvannia metodiv i sposobiv doslidzhennia ta pidvyshchennia yakosti zerna pid chas yoho pryimannia, obrobky ta zberihannia |
Authors: | Бєлий, Сергій Сергійович Bielyi, Serhii Serhiiovych |
Keywords: | процеси обробки protsesy obrobky зернові запаси zernovi zapasy сировина syrovyna аналіз зразків analiz zrazkiv методи metody сушення sushennia аерація aeratsiia якість зерна yakist zerna збереження zberezhennia металеві силоси metalevi sylosy |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Бєлий С. С. Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Бєлий ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 82 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6761 |
Abstract: | В роботі знайдені способи і умови підчищення якості зерна на основі проведення дослідження зразків сировини та використання сучасних автоматизованих систем, направлених на підвищення швидкості обробки результатів та визначення класності сировини. Запропоновані нові методи сушення зернових середових та забезпечення економічних показників ефективності. V roboti znaideni sposoby i umovy pidchyshchennia yakosti zerna na osnovi provedennia doslidzhennia zrazkiv syrovyny ta vykorystannia suchasnykh avtomatyzovanykh system, napravlenykh na pidvyshchennia shvydkosti obrobky rezultativ ta vyznachennia klasnosti syrovyny. Zaproponovani novi metody sushennia zernovykh seredovykh ta zabezpechennia ekonomichnykh pokaznykiv efektyvnosti. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6761 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бєлий С.С..pdf | 1,84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.