Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6761
Title: Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання
Other Titles: Obgruntuvannia metodiv i sposobiv doslidzhennia ta pidvyshchennia yakosti zerna pid chas yoho pryimannia, obrobky ta zberihannia
Authors: Бєлий, Сергій Сергійович
Bielyi, Serhii Serhiiovych
Keywords: процеси обробки
protsesy obrobky
зернові запаси
zernovi zapasy
сировина
syrovyna
аналіз зразків
analiz zrazkiv
методи
metody
сушення
sushennia
аерація
aeratsiia
якість зерна
yakist zerna
збереження
zberezhennia
металеві силоси
metalevi sylosy
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Бєлий С. С. Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Бєлий ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 82 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6761
Abstract: В роботі знайдені способи і умови підчищення якості зерна на основі проведення дослідження зразків сировини та використання сучасних автоматизованих систем, направлених на підвищення швидкості обробки результатів та визначення класності сировини. Запропоновані нові методи сушення зернових середових та забезпечення економічних показників ефективності. V roboti znaideni sposoby i umovy pidchyshchennia yakosti zerna na osnovi provedennia doslidzhennia zrazkiv syrovyny ta vykorystannia suchasnykh avtomatyzovanykh system, napravlenykh na pidvyshchennia shvydkosti obrobky rezultativ ta vyznachennia klasnosti syrovyny. Zaproponovani novi metody sushennia zernovykh seredovykh ta zabezpechennia ekonomichnykh pokaznykiv efektyvnosti.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6761
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бєлий С.С..pdf1,84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.