Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6762
Title: Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zdobnoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam kharchovoi klitkovyny
Authors: Ільченко, Юлія Олегівна
Ilchenko, Yuliia Olehivna
Keywords: здобне печиво
zdobne pechyvo
харчові воолокна
kharchovi voolokna
функціональні властивості
funktsionalni vlastyvosti
ферменти
fermenty
рослинна сировина
roslynna syrovyna
технологія
tekhnolohiia
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Ільченко Ю. О. Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Юлія Олегівна Ільченко; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 94 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6762
Abstract: Мета цього дослідження – розробка технології здобного печива функціонального призначення з додаванням харчових волокон. Meta tsoho doslidzhennia – rozrobka tekhnolohii zdobnoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam kharchovykh volokon.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6762
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ільченко Ю.О..pdf1,62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.