Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6762
Title: | Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zdobnoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam kharchovoi klitkovyny |
Authors: | Ільченко, Юлія Олегівна Ilchenko, Yuliia Olehivna |
Keywords: | здобне печиво zdobne pechyvo харчові воолокна kharchovi voolokna функціональні властивості funktsionalni vlastyvosti ферменти fermenty рослинна сировина roslynna syrovyna технологія tekhnolohiia |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Ільченко Ю. О. Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Юлія Олегівна Ільченко; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 94 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6762 |
Abstract: | Мета цього дослідження – розробка технології здобного печива функціонального призначення з додаванням харчових волокон. Meta tsoho doslidzhennia – rozrobka tekhnolohii zdobnoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam kharchovykh volokon. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6762 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ільченко Ю.О..pdf | 1,62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.