Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6763
Title: | Обґрунтування процесу очищення зерна пшениці від прицепника широколистого методом віброударного сепарування |
Other Titles: | Obgruntuvannia protsesu ochyshchennia zerna pshenytsi vid prytsepnyka shyrokolystoho metodom vibroudarnoho separuvannia |
Authors: | Микало, Андрій Володимирович Mykalo, Andrii Volodymyrovych |
Keywords: | ефективність efektyvnist пшениця pshenytsia прицепник широколистий prytsepnyk shyrokolystyi сепарування separuvannia очищення ochyshchennia параметри parametry |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Микало А. В. Обґрунтування процесу очищення зерна пшениці від прицепника широколистого методом віброударного сепарування : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Андрій Володимирович Микало ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 89 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6763 |
Abstract: | Метою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності процесу виділення прицепника широколистого із зернової суміші зерна пшениці, з урахуванням їх фізико-механічних властивостей при віброударному сепаруванні. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye pidvyshchennia efektyvnosti protsesu vydilennia prytsepnyka shyrokolystoho iz zernovoi sumishi zerna pshenytsi, z urakhuvanniam yikh fizyko-mekhanichnykh vlastyvostei pry vibroudarnomu separuvanni. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6763 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Микало А.В..pdf | 1,88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.