Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6764
Назва: Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii biolohichno tsinnykh bezghliutenovykh snekiv
Автори: Пекар, Катерина Русланівна
Pekar, Kateryna Ruslanivna
Ключові слова: снек
snek
амарант
amarant
глютен
hliuten
зерно
zerno
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Пекар К. Р. Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Катерина Русланівна Пекар ; наук. кер. Світлана Юріївна Миколенко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 87 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6764
Короткий огляд (реферат): Мета даної роботи є актуальною та присвячена розробленню та обґрунтуванню технології безглютенових біологічно цінних снеків на основі амарантового зерна задля розширення асортименту безглютенових продуктів оздоровчого призначення. Meta danoi roboty ye aktualnoiu ta prysviachena rozroblenniu ta obgruntuvanniu tekhnolohii bezghliutenovykh biolohichno tsinnykh snekiv na osnovi amarantovoho zerna zadlia rozshyrennia asortymentu bezghliutenovykh produktiv ozdorovchoho pryznachennia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6764
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пекар К.Р..pdf2,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.