Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6764
Title: Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii biolohichno tsinnykh bezghliutenovykh snekiv
Authors: Пекар, Катерина Русланівна
Pekar, Kateryna Ruslanivna
Keywords: снек
snek
амарант
amarant
глютен
hliuten
зерно
zerno
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Пекар К. Р. Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Катерина Русланівна Пекар ; наук. кер. Світлана Юріївна Миколенко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 87 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6764
Abstract: Мета даної роботи є актуальною та присвячена розробленню та обґрунтуванню технології безглютенових біологічно цінних снеків на основі амарантового зерна задля розширення асортименту безглютенових продуктів оздоровчого призначення. Meta danoi roboty ye aktualnoiu ta prysviachena rozroblenniu ta obgruntuvanniu tekhnolohii bezghliutenovykh biolohichno tsinnykh snekiv na osnovi amarantovoho zerna zadlia rozshyrennia asortymentu bezghliutenovykh produktiv ozdorovchoho pryznachennia.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6764
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пекар К.Р..pdf2,64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.