Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6764
Title: | Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii biolohichno tsinnykh bezghliutenovykh snekiv |
Authors: | Пекар, Катерина Русланівна Pekar, Kateryna Ruslanivna |
Keywords: | снек snek амарант amarant глютен hliuten зерно zerno біологічна цінність biolohichna tsinnist |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Пекар К. Р. Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Катерина Русланівна Пекар ; наук. кер. Світлана Юріївна Миколенко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 87 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6764 |
Abstract: | Мета даної роботи є актуальною та присвячена розробленню та обґрунтуванню технології безглютенових біологічно цінних снеків на основі амарантового зерна задля розширення асортименту безглютенових продуктів оздоровчого призначення. Meta danoi roboty ye aktualnoiu ta prysviachena rozroblenniu ta obgruntuvanniu tekhnolohii bezghliutenovykh biolohichno tsinnykh snekiv na osnovi amarantovoho zerna zadlia rozshyrennia asortymentu bezghliutenovykh produktiv ozdorovchoho pryznachennia. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6764 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пекар К.Р..pdf | 2,64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.