Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6779
Назва: Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia khlibnoi hrupy
Автори: Ярошенко, Аліна Віталіївна
Yaroshenko, Alina Vitaliivna
Ключові слова: борошняна суміш
boroshniana sumish
пшеничне борошно
pshenychne boroshno
гречане борошно
hrechane boroshno
фізико-механічні властивості
fizyko-mekhanichni vlastyvosti
лабораторна випічка
laboratorna vypichka
хліб
khlib
функціональні продукти
funktsionalni produkty
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ярошенко А. В. Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Аліна Віталіївна Ярошенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 90 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6779
Короткий огляд (реферат): В роботі проведено дослідження можливості використання гречаного борошно для отримання борошняної суміші з пшеничним борошном для виробництва функціональних продуктів хлібної групи. В дослідній частині наведено результати визначення впливу додавання гречаного борошна на властивості суміші; впливу додавання гречаного борошна на властивості тіста, отриманого з борошняної суміші; розраховано енергетичну та харчову цінність розробленої борошняної суміші; визначено плив використання суміші гречаного пшеничного борошна на властивості хліба. V roboti provedeno doslidzhennia mozhlyvosti vykorystannia hrechanoho boroshno dlia otrymannia boroshnianoi sumishi z pshenychnym boroshnom dlia vyrobnytstva funktsionalnykh produktiv khlibnoi hrupy. V doslidnii chastyni navedeno rezultaty vyznachennia vplyvu dodavannia hrechanoho boroshna na vlastyvosti sumishi; vplyvu dodavannia hrechanoho boroshna na vlastyvosti tista, otrymanoho z boroshnianoi sumishi; rozrakhovano enerhetychnu ta kharchovu tsinnist rozroblenoi boroshnianoi sumishi; vyznacheno plyv vykorystannia sumishi hrechanoho pshenychnoho boroshna na vlastyvosti khliba.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6779
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ярошенко А.В..pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.