Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6779
Title: | Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia khlibnoi hrupy |
Authors: | Ярошенко, Аліна Віталіївна Yaroshenko, Alina Vitaliivna |
Keywords: | борошняна суміш boroshniana sumish пшеничне борошно pshenychne boroshno гречане борошно hrechane boroshno фізико-механічні властивості fizyko-mekhanichni vlastyvosti лабораторна випічка laboratorna vypichka хліб khlib функціональні продукти funktsionalni produkty |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Ярошенко А. В. Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Аліна Віталіївна Ярошенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 90 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6779 |
Abstract: | В роботі проведено дослідження можливості використання гречаного борошно для отримання борошняної суміші з пшеничним борошном для виробництва функціональних продуктів хлібної групи. В дослідній частині наведено результати визначення впливу додавання гречаного борошна на властивості суміші; впливу додавання гречаного борошна на властивості тіста, отриманого з борошняної суміші; розраховано енергетичну та харчову цінність розробленої борошняної суміші; визначено плив використання суміші гречаного пшеничного борошна на властивості хліба. V roboti provedeno doslidzhennia mozhlyvosti vykorystannia hrechanoho boroshno dlia otrymannia boroshnianoi sumishi z pshenychnym boroshnom dlia vyrobnytstva funktsionalnykh produktiv khlibnoi hrupy. V doslidnii chastyni navedeno rezultaty vyznachennia vplyvu dodavannia hrechanoho boroshna na vlastyvosti sumishi; vplyvu dodavannia hrechanoho boroshna na vlastyvosti tista, otrymanoho z boroshnianoi sumishi; rozrakhovano enerhetychnu ta kharchovu tsinnist rozroblenoi boroshnianoi sumishi; vyznacheno plyv vykorystannia sumishi hrechanoho pshenychnoho boroshna na vlastyvosti khliba. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6779 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ярошенко А.В..pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.