Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6797
Title: Визначення впливу оптимальних складів нанодобавок-модифікаторів на властивості в’яжучих речовин
Other Titles: Vyznachennia vplyvu optymalnykh skladiv nanodobavok-modyfikatoriv na vlastyvosti viazhuchykh rechovyn
Authors: Шинкаренко, Анастасія
Shynkarenko, Anastasia
Keywords: морфологія кристалів
morfolohiia krystaliv
метод зустрічної дифузії
metod zustrichnoi dyfuzii
виробництво сухої нанодобавки
vyrobnytstvo sukhoi nanodobavky
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Шинкаренко А. Визначення впливу оптимальних складів нанодобавок-модифікаторів на властивості в’яжучих речовин / А. Шинкаренко ; наук. кер. : В. М. Дерев’янко, В. Є. Волкова, Г. М. Гришко // Водне господарство, водна інженерія та водні технології : університетська студентська конференція, 11-13 травня 2021 р. – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – С. 4 - 6. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6797
Abstract: Сутність запропонованого авторами виробництва сухої нанодобавки заключається в використанні водного розчину дисперсії ПВАД і нанотрубок для гасіння вапна. При додаванні вапна за рахунок Під час виділення теплоти полівінілацетатна емульсія формує частинки, які в своєму складі мають нанотрубки. Надалі нанодобавка може використовуватись для модифікації в’яжучих речовин або інших матеріалів. Недоліком нанодобавки є недостатня швидкість розчинення. Sutnist zaproponovanoho avtoramy vyrobnytstva sukhoi nanodobavky zakliuchaietsia v vykorystanni vodnoho rozchynu dyspersii PVAD i nanotrubok dlia hasinnia vapna. Pry dodavanni vapna za rakhunok Pid chas vydilennia teploty polivinilatsetatna emulsiia formuie chastynky, yaki v svoiemu skladi maiut nanotrubky. Nadali nanodobavka mozhe vykorystovuvatys dlia modyfikatsii viazhuchykh rechovyn abo inshykh materialiv. Nedolikom nanodobavky ye nedostatnia shvydkist rozchynennia.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6797
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf299,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.