Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6865
Title: Розвиток логістичної діяльності підприємств м’ясопереробної промисловості
Other Titles: Development of logistical activity of meat processing enterprises
Authors: Кучкова, Ольга Вікторівна
Kuchkova, Olha Viktorivna
Keywords: розвиток
development
логістична діяльність
logistics of enterprise
логістика підприємства м’ясопереробна промисловість
logistic activity meat processing industry c
конкурентоспроможність
competitiveness
ефективність
efficiency
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський держ. аграрн.-економ. ун-т ; Український держ. хіміко-технолог. ун–т
Citation: Кучкова О. В. Розвиток логістичної діяльності підприємств м’ясопереробної промисловості : дис. … канд. екон. наук : [спец]. 08.00.04 – економіка та управління підприємствами, (за видами економічної діяльності) / Ольга Вікторівна Кучкова ; Дніпровський держ. аграрн.-економ. ун-т ; Український держ. хіміко-технолог. ун–т . – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – 252 с – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6865
Abstract: Дисертаційна робота присвячена вирішенню актуального наукового завдання – поглиблення теоретико-методичних засад, узагальнення практичного досвіду й обґрунтування пропозицій з удосконалення логістичної діяльності підприємств м’ясопереробної промисловості. У роботі доведено, що теоретичний підхід до управління логістичною діяльністю суб’єктів підприємництва є складовою загальної концепції менеджменту, при розгляді якої спостерігається виокремлення двох переважних підходів – як «процесу» і як «потоку». Досліджено теоретико-методологічні засади розвитку логістичної діяльності підприємств м’ясопереробної промисловості через генезис тлумачення понять «логістика», «логістика підприємства» і «логістична діяльність підприємства», що на практиці показало їхню широку інтерпретацію у науковому й експертному середовищі. The dissertation is devoted to the solution of the actual scientific task – the deepening of theoretical and methodological principles, generalization of practical experience and substantiation of proposals to improve the logistics activities of meat processing enterprises. In this work it is proved that the theoretical approach to the management of logistic activities of business entities is an integral part of the general concept of management, and when it is considering there is a separation of two dominating approaches – as a "process" and as a "flow". Theoretical and methodological principles of development of logistics activity of meat processing are enterprised through the genesis of interpretation of the concepts "logistics", "enterprise logistics" and "logistics activity of the enterprise" are studied.It showed in practice their wide interpretation in the scientific and expert environment.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6865
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кучкова.pdf558,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.