Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6901
Title: Санітарна якість м'яса, яке одержують на птахофабриці
Other Titles: Sanitarna yakist miasa, yake oderzhuiut na ptakhofabrytsi
Authors: Зажарський, Володимир Володимирович
Zazharskiy, Vladymyr
Zazharskiy, Volodymyr
Zazharskyi, Vladymyr
Zazharskyi, Volodymyr
Zazharskiy, V.
Zazharskyi, V.
Zazharskiy, Volodymyr V.
Zazharskiy, V. V.
Zazharskyi, V. V.
Zazharsky, V. V.
Яговкіна, А.
Yahovkina, A.
Давиденко, Павло Олександрович
Davydenko, Pavel
Davydenko, Pavlo
Davydenko, P. O.
Davydenko, P.
Keywords: Salmonella
Salmonella
фальсифікація м'яса
falsyfikatsiia miasa
санітарна якість м'яса
sanitarna yakist miasa
м’ясо курей
miaso kurei
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Поліський нац. ун-т
Citation: Зажарський В. В. Санітарна якість м'яса, яке одержують на птахофабриці / В. В. Зажарський, А. Яговкіна, П. О. Давиденко // Наукові читання 2022. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали ІХ щорічної Всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Житомир, 17 листоп. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – С. 117-118. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6901.
Abstract: Проведена санітарна оцінка якості партії м’яса курей від дослідної птахофабрики, в якій виявлені бактерії роду Salmonella. М’ясо відправлено на виготовлення варених ковбас при температурі 88-90 °C до досягнення температури всередині батона не нижче 75 °C. Provedena sanitarna otsinka yakosti partii miasa kurei vid doslidnoi ptakhofabryky, v yakii vyiavleni bakterii rodu Salmonella. Miaso vidpravleno na vyhotovlennia varenykh kovbas pry temperaturi 88-90 °C do dosiahnennia temperatury vseredyni batona ne nyzhche 75 °C.
Description: Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494 Давиденко Павло Олександрович https://orcid.org/0000-0002-8425-3835
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6901
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.