Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6901
Title: | Санітарна якість м'яса, яке одержують на птахофабриці |
Other Titles: | Sanitarna yakist miasa, yake oderzhuiut na ptakhofabrytsi |
Authors: | Зажарський, Володимир Володимирович Zazharskiy, Vladymyr Zazharskiy, Volodymyr Zazharskyi, Vladymyr Zazharskyi, Volodymyr Zazharskiy, V. Zazharskyi, V. Zazharskiy, Volodymyr V. Zazharskiy, V. V. Zazharskyi, V. V. Zazharsky, V. V. Яговкіна, А. Yahovkina, A. Давиденко, Павло Олександрович Davydenko, Pavel Davydenko, Pavlo Davydenko, P. O. Davydenko, P. |
Keywords: | Salmonella Salmonella фальсифікація м'яса falsyfikatsiia miasa санітарна якість м'яса sanitarna yakist miasa м’ясо курей miaso kurei |
Issue Date: | Nov-2022 |
Publisher: | Поліський нац. ун-т |
Citation: | Зажарський В. В. Санітарна якість м'яса, яке одержують на птахофабриці / В. В. Зажарський, А. Яговкіна, П. О. Давиденко // Наукові читання 2022. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали ІХ щорічної Всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Житомир, 17 листоп. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – С. 117-118. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6901. |
Abstract: | Проведена санітарна оцінка якості партії м’яса курей від дослідної птахофабрики, в якій виявлені бактерії роду Salmonella. М’ясо відправлено на виготовлення варених ковбас при температурі 88-90 °C до досягнення температури всередині батона не нижче 75 °C. Provedena sanitarna otsinka yakosti partii miasa kurei vid doslidnoi ptakhofabryky, v yakii vyiavleni bakterii rodu Salmonella. Miaso vidpravleno na vyhotovlennia varenykh kovbas pry temperaturi 88-90 °C do dosiahnennia temperatury vseredyni batona ne nyzhche 75 °C. |
Description: | Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494 Давиденко Павло Олександрович https://orcid.org/0000-0002-8425-3835 |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6901 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник праць ІХ Наукові читання. Житомир final-117-118.pdf | 116,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.