Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6904
Title: Охолодження та зберігання м’ясної сировини в умовах м’ясокомбінату
Other Titles: Okholodzhennia ta zberihannia miasnoi syrovyny v umovakh miasokombinatu
Authors: Зажарський, Володимир Володимирович
Zazharskiy, Vladymyr
Zazharskiy, Volodymyr
Zazharskyi, Vladymyr
Zazharskyi, Volodymyr
Zazharskiy, V.
Zazharskyi, V.
Zazharskiy, Volodymyr V.
Zazharskiy, V. V.
Zazharskyi, V. V.
Zazharsky, V. V.
Мікулін, А.
Mikulin, A.
Keywords: м’ясна сировина
miasna syrovyna
поживний склад м'яса
pozhyvnyi sklad miasa
мікроорганізми
mikroorhanizmy
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Зажарський В. В. Охолодження та зберігання м’ясної сировини в умовах м’ясокомбінату / В. В. Зажарський, Мікулін А. // Наукові читання 2022. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали ІХ щорічної Всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Житомир, 17 листоп. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – С. 301-302. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6904.
Abstract: Різноманітний поживний склад м'яса робить його ідеальним середовищем для росту та розмноження мікроорганізмів, що псують м'ясо, а також патогенних мікроорганізмів харчового походження. Важливо, щоб відповідні технології збереження були застосовані для підтримки безпеки та якості готового продукту. Riznomanitnyi pozhyvnyi sklad miasa robyt yoho idealnym seredovyshchem dlia rostu ta rozmnozhennia mikroorhanizmiv, shcho psuiut miaso, a takozh patohennykh mikroorhanizmiv kharchovoho pokhodzhennia. Vazhlyvo, shchob vidpovidni tekhnolohii zberezhennia buly zastosovani dlia pidtrymky bezpeky ta yakosti hotovoho produktu.
Description: Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6904
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник праць ІХ Наукові читання. Житомир final-301-302.pdf116,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.