Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6910
Назва: Pig farming : mathematical models some breeding indexes and their use for selecting high-product animals
Інші назви: Свинарство : математичні моделі деяких показників селекції та їх використання для відбору високопродуктивних тварин
Автори: Khalak, V.
Халак, В.
Gutyj, B.
Гутий, Б.
Horchanok, A.
Horchanok, Anna
Horchanok, A. V.
Горчанок, Анна Володимирівна
Bordun, O.
Бордун, О.
Ilchenko, M.
Ільченко, М.
Ключові слова: miasni yakosti svynei
м’ясні якості свиней
svynarstvo
свинарство
vidhodivelni yakosti svynei
відгодівельні якості свиней
Дата публікації: жов-2022
Видавництво: ННСГБ НААН
Бібліографічний опис: Pig farming : mathematical models some breeding indexes and their use for selecting high-product animals / [ V. Khalak, B. Gutyj, A. Horchanok et al. ] // Науково-інноваційний розвиток агровиробництва як запорука продовольчої безпеки України : вчора, сьогодні, завтра : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. ( Київ, 20-21 жовт. 2022 р. ) / ННСГБ НААН. – Вінниця, ФОП Просяннікова О.М., 2022. – С. 54-56. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6910.
Короткий огляд (реферат): The work aims to investigate the fattening and meat qualities of young pigs of a large white breed of foreign origin and to determine the criteria for selecting highly productive animals according to some mathematical models of selection indices. Метою роботи було дослідження відгодівельних та м’ясних якостей молодняку свиней великої білої породи іноземного походження та визначити критерії відбору високопродуктивних тварин за деякими математичними моделями селекційних показників.
Опис: Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6910
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf_2022-10-20-21 (1)-55-57.pdf443,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.