Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6965
Title: | Формування зернової продуктивності пшениці озимої залежно від попередників в умовах північного Степу України |
Other Titles: | Formation of grain productivity of winter wheat depending on predecessors in the conditions of the northern steppe of Ukraine |
Authors: | Балабанов, Артем Едуардович Balabanov, Artem |
Keywords: | пшениця озима winter wheat вологість грунту soil moisture попередник precursor ріст та розвиток рослин, урожайність plant growth and development, yield економічна ефективність economic efficiency |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Балабанов А. Е. Формування зернової продуктивності пшениці озимої залежно від попередників в умовах північного Степу України / А. Е. Балабанов, наук. кер. : Г. В. Кирсанова // Materiły XVII Międzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji «Wykształcenie i nauka bez granic – 2021» 07 - 15 grudnia 2021 roku, Volume 2, Przemyśl: Nauka i studia – s. 27 - 29. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6965 |
Abstract: | Вибір попередника для будь-якої культури, перш за все, визначається кліматичними умовами зони, прибутковістю культури. До того ж дуже важливо враховувати спеціалізацію агробізнесу господарства. Найвищу врожайність отримали при вирощуванні пшениці озимої по чорному пару – 5,17 т/га. Урожайність пшениці озимої при вирощуванні після соняшнику склала 4,16 т/га. The choice of predecessor for any culture is primarily determined by the climatic conditions of the zone, the profitability of the culture. In addition, it is very important to take into account the specialization of agribusiness. The highest yield was obtained when growing winter wheat on black steam - 5.17 t / ha. The yield of winter wheat when grown after sunflower was 4.16 t / ha. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6965 |
ISSN: | ISSN 1561-6916 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.