Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7055
Title: | Застосування восків у харчових продуктах |
Other Titles: | Zastosuvannia voskiv u kharchovykh produktakh |
Authors: | Романовська, Т. І. Romanovska, T. Осейко, М. І. Oseiko, M. |
Keywords: | воски vosky жирні кислоти zhyrni kysloty харчові продукти kharchovi produkty |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Романовська Т. І. Застосування восків у харчових продуктах / Т. І. Романовська, М. І . Осейко ; наук. кер. : В. С. Калина // Теоретичні та практичні питання аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Дніпро, 18 травня 2022 р.: у 2 ч. : Ч. 1. / за заг. ред. А.С. Кобця. – Дніпро : ДДАЕУ, 2022. - С. 300 – 302. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7055 |
Abstract: | Компонентний склад восків залежить від їхніх властивостей: температура плавлення, температура застигання, реологічні властивості. Komponentnyi sklad voskiv zalezhyt vid yikhnikh vlastyvostei: temperatura plavlennia, temperatura zastyhannia, reolohichni vlastyvosti. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7055 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.