Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7055
Title: Застосування восків у харчових продуктах
Other Titles: Zastosuvannia voskiv u kharchovykh produktakh
Authors: Романовська, Т. І.
Romanovska, T.
Осейко, М. І.
Oseiko, M.
Keywords: воски
vosky
жирні кислоти
zhyrni kysloty
харчові продукти
kharchovi produkty
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Романовська Т. І. Застосування восків у харчових продуктах / Т. І. Романовська, М. І . Осейко ; наук. кер. : В. С. Калина // Теоретичні та практичні питання аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Дніпро, 18 травня 2022 р.: у 2 ч. : Ч. 1. / за заг. ред. А.С. Кобця. – Дніпро : ДДАЕУ, 2022. - С. 300 – 302. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7055
Abstract: Компонентний склад восків залежить від їхніх властивостей: температура плавлення, температура застигання, реологічні властивості. Komponentnyi sklad voskiv zalezhyt vid yikhnikh vlastyvostei: temperatura plavlennia, temperatura zastyhannia, reolohichni vlastyvosti.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7055
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf5,95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.