Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7063
Title: Способи консервації пророщених зерен
Other Titles: Sposoby konservatsii proroshchenykh zeren
Authors: Антоненко, В. А.
Antonenko, V.
Keywords: консервація
canning
їжа
meal
зерно
grain
пророщування
sprouting
Issue Date: 2021
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університету імені Дмитра Моторного
Citation: Антоненко В. А. Способи консервації пророщених зерен / В. А. Антоненко ; наук. кер. : О. С. Ковальова, В. С. Кошулько, В. О. Олексієнко // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 23 листопада 2021 р. : [матеріали конференції] / під заг. ред. В. М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2021. – С. 200 - 202. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7063
Abstract: Особливістю пророщених зерен є те, що вони можуть зберігатися без втрати якості при низькій температурі (в побутовому холодильнику) всього кілька діб. Щоб мати можливість тривалий час зберігати пророщене насіння і транспортувати його і отримані з нього продукти на далекі відстані, необхідно використовувати різні способи консервації. Наведено найбільш поширеними методи консервації пророщеного зерна та проаналізовано їх доцільність. Osoblyvistiu proroshchenykh zeren ye te, shcho vony mozhut zberihatysia bez vtraty yakosti pry nyzkii temperaturi (v pobutovomu kholodylnyku) vsoho kilka dib. Shchob maty mozhlyvist tryvalyi chas zberihaty proroshchene nasinnia i transportuvaty yoho i otrymani z noho produkty na daleki vidstani, neobkhidno vykorystovuvaty rizni sposoby konservatsii. Navedeno naibilsh poshyrenymy metody konservatsii proroshchenoho zerna ta proanalizovano yikh dotsilnist.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7063
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf1,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.