Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7087
Title: | Обгрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets kurei u pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Верменко, Владислава Юріївна Vermenko, Vladyslava Yuriivna |
Keywords: | птахівництво ptakhivnytstvo технології виробництва та переробки харчових яєць tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets використання кормових добавок vykorystannia kormovykh dobavok пробіотична кормова добавка “Бацел-Н” probiotychna kormova dobavka “Batsel-N” |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Верменко В. Ю. Обгрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Верменко Владислава Юріївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 53 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7087. |
Abstract: | Метою наукового дослідження було вивчення ефективності використання пробіотичної кормової добавки “Бацел-Н” та її вплив на виробництво та переробку харчових яєць. Metoiu naukovoho doslidzhennia bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia probiotychnoi kormovoi dobavky “Batsel-N” ta yii vplyv na vyrobnytstvo ta pererobku kharchovykh yaiets. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7087 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Верменко В. Ю..pdf | 508,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.