Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7087
Title: Обгрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets kurei u pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Верменко, Владислава Юріївна
Vermenko, Vladyslava Yuriivna
Keywords: птахівництво
ptakhivnytstvo
технології виробництва та переробки харчових яєць
tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets
використання кормових добавок
vykorystannia kormovykh dobavok
пробіотична кормова добавка “Бацел-Н”
probiotychna kormova dobavka “Batsel-N”
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Верменко В. Ю. Обгрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Верменко Владислава Юріївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 53 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7087.
Abstract: Метою наукового дослідження було вивчення ефективності використання пробіотичної кормової добавки “Бацел-Н” та її вплив на виробництво та переробку харчових яєць. Metoiu naukovoho doslidzhennia bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia probiotychnoi kormovoi dobavky “Batsel-N” ta yii vplyv na vyrobnytstvo ta pererobku kharchovykh yaiets.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7087
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Верменко В. Ю..pdf508,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.