Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7155
Title: Удосконалення системи стимулювання збуту продукції підприємства роздрібної торгівлі
Other Titles: Udoskonalennia systemy stymuliuvannia zbutu produktsii pidpryiemstva rozdribnoi torhivli
Authors: Маслова, Валерія Юріївна
Maslova, Valeriia
Keywords: стимулювання збуту
sales promotion
програма лояльності
loyalty program
лояльність
loyalty
маркетингова діяльність
marketing
адаптація
adaptation
просування
promotion
маркетингові інструменти
marketing tools
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Маслова В. Ю. Удосконалення системи стимулювання збуту продукції підприємства роздрібної торгівлі : магістр. дипломна робота : 075 Маркетинг / Маслова Валерія Юріївна; наук. керівник Курбацька Лариса Миколаївна ; Дніпровський держ.аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. маркетингу. – Дніпро, 2022. – 73 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7155
Abstract: Об’єкт дослідження – система стимулювання збуту продукції підприємства роздрібної торгівлі. Предмет дослідження – теоретичні, методичні та практичні питання підходів до стимулювання збуту та управління їх розробкою. Метою роботи є дослідження теоретико-методичних підходів до удосконалення системи стимулювання збуту продукції підприємства роздрібної торгівлі та розробка заходів по поліпшенню роботи програми лояльності на підприємстві. Методи дослідження індуктивний та дедуктивний (при вивченні теоретичних аспектів підвищення ділової активності підприємства); синтез і порівняльний аналіз (при аналізі економічних і фінансових показників підприємства та його господарської діяльності); статистичне та якісне порівняння (при аналізі динаміки основних фінансових показників); метод групування, статистичні методи, метод сценарного аналізу (при встановленні варіантів підвищення орієнтирів збутової діяльності підприємства). Рекомендації розроблені у дипломній роботі полягають в обґрунтуванні методи оцінки рівня простоти взаємодії, рівня задоволеності та лояльності клієнтів ТОВ «Інтертоп Україна». Сформовані рекомендації щодо напрямів збільшення збутової діяльності підприємства; запропонувати напрями вдосконалення програми лояльності підприємства. Результати впроваджені в діяльність підприємства товариство з обмеженою відповідальністю «Інтертоп Україна». Obiekt doslidzhennia – systema stymuliuvannia zbutu produktsii pidpryiemstva rozdribnoi torhivli. Predmet doslidzhennia – teoretychni, metodychni ta praktychni pytannia pidkhodiv do stymuliuvannia zbutu ta upravlinnia yikh rozrobkoiu. Metoiu roboty ye doslidzhennia teoretyko-metodychnykh pidkhodiv do udoskonalennia systemy stymuliuvannia zbutu produktsii pidpryiemstva rozdribnoi torhivli ta rozrobka zakhodiv po polipshenniu roboty prohramy loialnosti na pidpryiemstvi. Metody doslidzhennia induktyvnyi ta deduktyvnyi (pry vyvchenni teoretychnykh aspektiv pidvyshchennia dilovoi aktyvnosti pidpryiemstva); syntez i porivnialnyi analiz (pry analizi ekonomichnykh i finansovykh pokaznykiv pidpryiemstva ta yoho hospodarskoi diialnosti); statystychne ta yakisne porivniannia (pry analizi dynamiky osnovnykh finansovykh pokaznykiv); metod hrupuvannia, statystychni metody, metod stsenarnoho analizu (pry vstanovlenni variantiv pidvyshchennia oriientyriv zbutovoi diialnosti pidpryiemstva). Rekomendatsii rozrobleni u dyplomnii roboti poliahaiut v obgruntuvanni metody otsinky rivnia prostoty vzaiemodii, rivnia zadovolenosti ta loialnosti kliientiv TOV «Intertop Ukraina». Sformovani rekomendatsii shchodo napriamiv zbilshennia zbutovoi diialnosti pidpryiemstva; zaproponuvaty napriamy vdoskonalennia prohramy loialnosti pidpryiemstva. Rezultaty vprovadzheni v diialnist pidpryiemstva tovarystvo z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Intertop Ukraina».
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7155
Appears in Collections:Кафедра маркетингу. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маслова В.Ю..pdf1,83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.