Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7165
Title: Управління процесами виробництва та просування продукції в аграрному підприємстві
Other Titles: Upravlinnia protsesamy vyrobnytstva ta prosuvannia produktsii v ahrarnomu pidpryiemstvi
Authors: Єпіфанцев, Іван Дмитрович
Yepifantsev, Ivan
Keywords: виробництво
production
просування продукції
product promotion
управління
management
цифровізація виробництва
digitalization of production
стадії виробництва
production stages
технологія точного землеробства
precision agriculture technology
ефективність
efficiency
органічне виробництво
organic production
оптимізація
optimization
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Єпіфанцев І. Д. Управління процесами виробництва та просування продукції в аграрному підприємстві : магістр. дипломна робота : 073 Менеджмент / Єпіфанцев Іван Дмитрович ; наук. керівник Коломоєць Юлія Олександрівна ; Дніпровський держ.аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту і права. – Дніпро, 2022. – 92 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7165
Abstract: Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес управління процесами виробництва та просування продукції в СТОВ «Лада». Предметом дослідження виступають ключові аспекти системи управління процесами виробництва та просування продукції в СТОВ «Лада». Метою кваліфікаційної роботи є теоретично-методичне дослідження проблеми управління процесами виробництва та просування продукції в аграрному підприємстві та обґрунтування практичних рекомендацій, спрямованих на підвищення ефективності управління означеними процесами. Методи дослідження, що були використані в кваліфікаційній роботі роботі: аналіз і синтез, порівняння, методи статистичного аналізу, метод економетричного моделювання, табличний та графічний методи, методи економічного обґрунтування і оптимізації управлінських рішень. В роботі розроблено рекомендації щодо стимулювання продажу органічних продуктів, проведено оптимізацію виробничої структури компанії за рахунок впровадження у виробництво органічних продуктів, що дозволяє розширити частку ринку та досягти зростання прибутку. Розроблені рекомендації щодо використання цифрових помічників у технологічному процесі вирощування сільськогосподарських культур, що є передумовою розробки стратегії поетапного впровадження технологій точного землеробства у практичну діяльність підприємства. Obiektom doslidzhennia kvalifikatsiinoi roboty ye protses upravlinnia protsesamy vyrobnytstva ta prosuvannia produktsii v STOV «Lada». Predmetom doslidzhennia vystupaiut kliuchovi aspekty systemy upravlinnia protsesamy vyrobnytstva ta prosuvannia produktsii v STOV «Lada». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye teoretychno-metodychne doslidzhennia problemy upravlinnia protsesamy vyrobnytstva ta prosuvannia produktsii v ahrarnomu pidpryiemstvi ta obgruntuvannia praktychnykh rekomendatsii, spriamovanykh na pidvyshchennia efektyvnosti upravlinnia oznachenymy protsesamy. Metody doslidzhennia, shcho buly vykorystani v kvalifikatsiinii roboti roboti: analiz i syntez, porivniannia, metody statystychnoho analizu, metod ekonometrychnoho modeliuvannia, tablychnyi ta hrafichnyi metody, metody ekonomichnoho obgruntuvannia i optymizatsii upravlinskykh rishen. V roboti rozrobleno rekomendatsii shchodo stymuliuvannia prodazhu orhanichnykh produktiv, provedeno optymizatsiiu vyrobnychoi struktury kompanii za rakhunok vprovadzhennia u vyrobnytstvo orhanichnykh produktiv, shcho dozvoliaie rozshyryty chastku rynku ta dosiahty zrostannia prybutku. Rozrobleni rekomendatsii shchodo vykorystannia tsyfrovykh pomichnykiv u tekhnolohichnomu protsesi vyroshchuvannia silskohospodarskykh kultur, shcho ye peredumovoiu rozrobky stratehii poetapnoho vprovadzhennia tekhnolohii tochnoho zemlerobstva u praktychnu diialnist pidpryiemstva.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7165
Appears in Collections:Кафедра менеджменту і права. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єпіфанцев І. Д..pdf1,46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.