Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7223
Title: | Формування мікроклімату в сучасних приміщеннях в спекотний період року |
Other Titles: | Formuvannia mikroklimatu v suchasnykh prymishchenniakh v spekotnyi period roku |
Authors: | Дишлиук, Т. В. Dyshlyuk, T. V. |
Keywords: | кліматичні зміни klimatychni zminy неізольовані приміщення neizolovani prymishchennia мікроклімат mikroklimat спекотні літні періоди року spekotni litni periody roku тваринництво tvarynnytstvo |
Issue Date: | Nov-2022 |
Publisher: | ЗВО «Подільський державний університет» |
Citation: | Дишлиук Т. В. Формування мікроклімату в сучасних приміщеннях в спекотний період року / Т. В. Дишлиук ; наук. керівник Милостивий Р. В. // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали ІX Міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді ( Кам’янець-Подільський, 30 листоп. 2022 р. ) / ЗВО «Подільський державний університет». – Кам’янець-Подільський, 2022. – С. 59-60. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7223. |
Abstract: | Виявлені конструктивні особливості неізольованих приміщень вимагають нового підходу до оцінки їх мікроклімату та диференційованого режиму і тривалості застосування додаткових систем охолодження для різних частин приміщення, особливо в спекотні літні періоди року. Vyiavleni konstruktyvni osoblyvosti neizolovanykh prymishchen vymahaiut novoho pidkhodu do otsinky yikh mikroklimatu ta dyferentsiiovanoho rezhymu i tryvalosti zastosuvannia dodatkovykh system okholodzhennia dlia riznykh chastyn prymishchennia, osoblyvo v spekotni litni periody roku. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7223 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез 2022-59-60_Дишлиук.pdf | 127,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.