Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7352
Title: Спосіб виробництва повітряного амаранту
Other Titles: Sposib vyrobnytstva povitrianoho amarantu
Keywords: патенти ДДАЕУ
patenty DDAEU
патенти до харчової промисловості
patenty do kharchovoi promyslovosti
харчова промисловість
kharchova promyslovist
зерно амаранту
zerno amarantu
виробництво повітряного зерна амаранту
vyrobnytstvo povitrianoho zerna amarantu
харчові концентрати
kharchovi kontsentraty
Issue Date: 2019
Publisher: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ)
Citation: Пат. на корисну модель 136133 UA, МПК A23L 5/30 (2016.01) A23L 7/161 (2016.01). Спосіб виробництва повітряного амаранту / власник патенту Дніпровський державний аграрно-економічний університет . – № u 2019 00672 ; заявл. 22.01.2019 ; опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7352
Abstract: Спосіб виробництва повітряного амаранту включає очищення зерна від домішок, кондиціювання, обробку у електромагнітному полі надвисокої частоти, охолодження, сепарування продукту для відокремлення повітряного амаранту від зерна, що зберегло цілісність. Зерно амаранту попередньо кондиціонують до вологості 14-16 % та обробляють у електричному полі надвисокої частоти з потужністю магнетрона 600-800 Вт. Sposib vyrobnytstva povitrianoho amarantu vkliuchaie ochyshchennia zerna vid domishok, kondytsiiuvannia, obrobku u elektromahnitnomu poli nadvysokoi chastoty, okholodzhennia, separuvannia produktu dlia vidokremlennia povitrianoho amarantu vid zerna, shcho zberehlo tsilisnist. Zerno amarantu poperedno kondytsionuiut do volohosti 14-16 % ta obrobliaiut u elektrychnomu poli nadvysokoi chastoty z potuzhnistiu mahnetrona 600-800 Vt.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7352
Appears in Collections:Патенти ДДАЕУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Патент 136133 (1).pdf825,88 kBAdobe PDFView/Open
136133.pdf164,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.