Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7358| Title: | Формування забур’яненості посівів пшениці озимої та ефективні методи її контролювання |
| Other Titles: | Formuvannia zaburianenosti posiviv pshenytsi ozymoi ta efektyvni metody yii kontroliuvannia |
| Authors: | Шевченко, Сергій Михайлович Shevchenko, Sergiy Хейлик, Денис Костянтинович Heylik, Denis Шевченко, О. М. Shevchenko, O. M. |
| Keywords: | забур’яненість zaburianenist польові випробування polovi vyprobuvannia гербіциди herbitsydy посіви пшениці озимої posivy pshenytsi ozymoi |
| Issue Date: | Sep-2020 |
| Publisher: | Дніпровський ДАЕУ ; Інформаційно-аналітичне Агенгство «Маркер» |
| Citation: | Шевченко С. М. Формування забур’яненості посівів пшениці озимої та ефективні методи її контролювання / С. М. Шевченко, Д .К. Хейлик, О. М. Шевченко // Сучасні системи удобрення сільськогосподарських культур. Осінній агрохімічний форум: Збірник доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю ДСГІ – ДДАЕУ ( Дніпро, 11 верес. 2020 р. ) / Дніпровський ДАЕУ ; Інформаційно-аналітичне Агенгство «Маркер». – Дніпро, 2020. – С. 154-155. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7358. |
| Abstract: | Метою досліджень було провести польові випробування нових формуляцій гербіцидів на посівах пшениці озимої та оптимізувати фітотоксичний склад бакових сумішей, що складаються з різноспектрових діючих речовин. Metoiu doslidzhen bulo provesty polovi vyprobuvannia novykh formuliatsii herbitsydiv na posivakh pshenytsi ozymoi ta optymizuvaty fitotoksychnyi sklad bakovykh sumishei, shcho skladaiutsia z riznospektrovykh diiuchykh rechovyn. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7358 |
| Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ШЕВЧЕНКО С.М. _ ХЕЙЛИК _здобувач_ЗБІРНИК ТЕЗ МНП конференція 11_09_2020 (10).pdf | 992,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
